50plusmatch.be review

Geen enkele Belgische datingsite voor 50plussers heeft zoveel leden als 50plusmatch.be. De website en bijbehorende app zijn heel bekend en ontzettend populair bij single vijftigers en zestigers, die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Door het Keurmerk Veilig Daten en Thuiswinkel Waarborg ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare datingsite. In deze 50plusmatch.be review laten we je weten wat alle andere belangrijke aspecten van 50plusmatch.be zijn. Ook geven wij aan waarom wij vinden dat dit één van de beste keuzes is, als je als vijftigplusser op zoek bent naar een serieuze relatie of een leuke date.

Probeer 50plusmatch gratis 50plusmatch

Voordelen

 • Grootste datingsite voor 50plussers
 • Veel uiteenlopende functies
 • Interesses kun je delen op Things2Share
 • Blogs plaatsen en hierop reageren

Nadelen

 • Enorme ledenbestand is misschien overweldigend

Onderwerpen in dit artikel:

Wat is 50plusmatch.be voor datingsite?

Datingsite 50plusmatch.be is een zeer uitgebreide datingsite, die speciaal bestemd is voor alle singles van 50 jaar en ouder. De website heeft tevens een uitgebreide datingapp, waarmee je heel eenvoudig kunt daten. De prijzen voor betaalde lidmaatschappen zijn bijzonder laag, zodat je probleemloos voor langere tijd lid kunt zijn. Als betalend lid krijg je allerlei handige opties tot je beschikking, waaronder hele handige en aantrekkelijke functies, zoals het "Things2Share"-platform en blogs.


Functies van 50plusmatch.be

Datingsite 50plusmatch.be heeft een groot aantal handige functies, die hieronder kort worden besproken:

Zoeken

Op de pagina Zoeken kun je heel eenvoudig en uitgebreid zoeken naar andere leden. Je kunt het jezelf makkelijk maken door de zoekcriteria te beperken tot regio en leeftijd, of zoek juist uitgebreid door allerlei extra wensen en eisen in te geven, zoals opleidingsniveau, muzieksmaak, geloofsovertuiging en ga zo maar door. De zoekopdracht plaats je om direct alle profielen te bekijken, die aan jouw persoonlijke wensen en eisen voldoen.

Mailbox

In de mailbox vind je alle berichten, die je hebt ontvangen en alle reacties die jij zelf hebt verzonden. De gesprekken zijn per conversatie gerangschikt, zodat je gemakkelijk de persoon terugvindt, aan wie jij iets wilt schrijven. Je ontvangt een melding als je hier een nieuw berichtje in hebt staan en je ziet tevens een notificatie bij de knop van je Mailbox.

Things2Share

Het Things2Share-platform is zowel op de website als op de app te gebruiken. Op dit gebruiksvriendelijke platform kun je al je gedachten, vragen en ervaringen delen met andere leden. Je kunt heel eenvoudig op elkaar reageren en daarom is het een nieuwe en vrij unieke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Zo vind je bijvoorbeeld sneller singles met overeenkomende interesses.

Blogs

Op de pagina Blogs kun je uitgebreid beschrijven wat jou bezig houdt en dat kun je vervolgens op de website plaatsen. Een perfecte manier om jouw eigen mening over een bepaald onderwerp te geven en op die manier iemand te ontmoeten die daar hetzelfde over denkt, of juist op een fijne manier een gezonde discussie aan te gaan. Op deze plek kun je natuurlijk ook blogs van andere deelnemers lezen en er desgewenst openbaar of persoonlijk op reageren.

Tijdlijn

Telkens als andere leden, waar jij in geïnteresseerd bent, actief zijn op de website, dan vind je die activiteit op de tijdlijn. Dat kan bijvoorbeeld de plaatsing van een blog of een reactie zijn, maar ook het uploaden van een nieuwe profielfoto. Door middel van deze tijdlijn blijf je volledig op de hoogte van wat er speelt op 50plusmatch.be.

Likes en favorieten

De optie "Likes en favorieten" is superhandig, omdat je daarmee meteen ziet welke leden jou interessant vinden en jou om die reden aan hun favorieten hebben toegevoegd. Jij kunt zelf natuurlijk ook een profiel liken, zodat die persoon bij jouw favorieten komt te staan. Dit maakt het heel eenvoudig om die persoon op een later moment snel terug te vinden.


Inschrijven bij 50plusmatch.be

Gezellig meedoen met alle singles op 50plusmatch.be begint vanzelfsprekend met het aanmaken van je eigen account en profiel. Dat gaat het snelst door op de homepage van de datingsite een gebruikersnaam in te geven, je e-mailadres in te vullen en daarna een veilig wachtwoord te kiezen. Als je nu verder gaat, dan word je direct in meerdere stappen gevraagd wie je bent en wat je leuk vindt, zodat deze informatie op je profiel wordt weergegeven.

Niet alle vragen hoef je te beantwoorden, echter hoe meer informatie je over jezelf deelt, hoe groter de kans is dat iemand jouw profiel interessant genoeg vindt om daar op te reageren. Je moet in ieder geval invullen in welke provincie je woont en waar je precies wilt zoeken naar singles, wat jouw hoogste opleidingsniveau is en wanneer je bent geboren.

Profiel aanvullen

Meteen nadat je profiel is aangemaakt, kun je dat verder gaan aanvullen. Je kunt hier bijvoorbeeld vragen beantwoorden over hobby's en andere vrijetijdsbestedingen, zoals je favoriete films, boeken en muziek. Ook zijn er diverse vragen met betrekking tot jouw unieke persoonlijkheid. Daarnaast mag je aangeven welke wensen je hebt en welke specifieke eisen jij stelt aan je toekomstige partner.

Ten slotte kun je alvast één of meer (maximaal 10) foto's toevoegen. We raden je aan dit meteen te doen, omdat profielen zonder foto's aanzienlijk minder aandacht genereren dan profielen, waarop wel één of meerdere foto's zijn geplaatst. Zorg er s.v.p. voor dat je in elk geval je hoofdprofielfoto goed in beeld hebt, want als je profiel wordt gecontroleerd, dan moet bij de redactie niet de indruk ontstaan dat jouw profiel nep is.


50plusmatch.be klantenservice

Hier vind je alle informatie over de 50plusmatch.be klantenservice:

Bedrijfsgegevens

Datingsite 50plusmatch.be wordt ontwikkeld en beheerd door MatchMedia B.V.

Adresgegevens:
Molenstraat 18 A
2513 BK Den Haag
Nederland

Bereikbaarheid

Voor hulp van en contact met de klantenservice van 50plusmatch.be kun je de volgende opties gebruiken:


Handig: onder het kopje "Over dating" vind je heel veel informatie over de website en de datingapp.


50plusmatch.be betrouwbaarheid

Veiligheid

In de eerste plaats wordt de veiligheid van 50plusmatch.be gegarandeerd doordat alle profielen op de website handmatig door een medewerker van 50plusmatch.be zijn gecontroleerd. Nepprofielen en malafide gebruikers zoals spammers en oplichters maken daardoor zo goed als geen kans. Het blijft op een datingsite natuurlijk nog altijd goed opletten, maar dit is hoe dan ook een goed begin.

Privacy

50plusmatch.be besteedt bijzonder veel aandacht aan de beveiliging en de bewaking van de privacy van de leden. Er worden nu eenmaal veel gegevens op een datingsite gedeeld, maar gelukkig neemt 50plusmatch.be de verantwoordelijkheid voor de privacy serieus. Persoonlijke gegevens worden niet zomaar gedeeld met derden en worden goed versleuteld opgeslagen, zodat ze een buitenstaander niet onder ogen kunnen komen.

Keurmerken

50plusmatch.be beschikt zowel over het Keurmerk Veilig Daten als de Thuiswinkel Waarborg. Deze keurmerken geven veel vertrouwen voor wat betreft de veiligheid en betrouwbaarheid van deze datingsite. Jouw rechten als consument zijn hiermee gewaarborgd en je mag er dan ook op vertrouwen dat de profielen op de datingsite allemaal gecontroleerd en daarmee betrouwbaar zijn.


Gebruiksgemak van 50plusmatch.be

Het gebruiksgemak van 50plusmatch.be is top, omdat de website speciaal voor senioren is opgezet. Het ontwerp is heel rustig en alle functies van de datingsite zijn overzichtelijk geplaatst. Je hebt wel heel veel mogelijkheden op de website, waardoor het even kan duren voordat je goed je weg kunt vinden, maar de meeste functionaliteiten spreken gelukkig voor zich.


50plusmatch.be dating app voor tablet of smartphone

Naast de datingsite beschikt 50plusmatch.be over een uitstekende datingapp, die je op smartphones en tablets kunt installeren. Je krijgt met de app alle functies tot je beschikking, zoals je die ook op de datingsite kunt gebruiken. Je mag zelf kiezen of je eerst een account en profiel aanmaakt op de datingsite of dit direct in de app doet. Mocht je al een bestaand profiel hebben, dan kun je daar eenvoudig mee inloggen op de app.


Wat kun je met een gratis profiel op 50plusmatch.be?

Als gratis lid van 50plusmatch.be kun je een eigen profiel aanmaken en maximaal 10 foto's uploaden. Tevens kun je bijna alle onderdelen van de website bekijken en gebruiken. Je kunt dan bijvoorbeeld van de zoekmachine gebruikmaken en profielen bekijken. Daarnaast mag je op het "Things2Share"-platform meelezen en de blogs van andere deelnemers bekijken.

Voordelen en functies van betaald lidmaatschap

Als je intensief contact wilt zoeken, dan kun je door middel van het afsluiten van een betaald abonnement de volgende functies gebruiken:

 • Berichten versturen
 • Reageren op updates van andere leden
 • Reageren op de blogs van andere leden
 • Zelf blogs schrijven
 • Direct chatten via de website.


Prijzen betaald lidmaatschap

Een betaald lidmaatschap van 50plusmatch.be kost het volgende:

 • Betaald lid voor 1 maand kost € 24,95
 • Betaald lid voor 3 maanden kost € 44,85 (€ 14,95 per maand)
 • Betaald lid voor 6 maanden kost € 59,85 (€ 9,95 per maand)
 • Betaald lid voor 12 maanden kost € 89,95 ( € 7,95 per maand )


Profiel 50plusmatch.be verwijderen

Mocht je je account en profiel bij 50plusmatch.be willen opheffen en verwijderen, log dan in op je account en ga naar de instellingen van je profiel. Als je betalend lid bent, zorg er dan eerst voor dat de automatische incasso stopt, zodat er geen abonnementsgeld meer afgeschreven kan worden. Je kunt daarna veilig je account verwijderen door het stappenplan te doorlopen. Eenmaal uitgeschreven kun je ook de datingapp probleemloos van je mobiele apparaten verwijderen.

Heb je ervaring met 50PlusMatch?

Velden met * zijn verplicht
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Dit doen wij om de website te laten functioneren en het gebruik van de website te analyseren. Door op ‘Akkoord’ te klikken of gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
Akkoord