Seniorengeluk.be review

Datingsite Seniorengeluk.be is een datingsite, die bedoeld is voor alle alleenstaande senioren, die ons land rijk is. Steeds meer ouderen besluiten opnieuw het geluk te zoeken, bijvoorbeeld na het overlijden van een partner of een echtscheiding. Wat jouw persoonlijke situatie ook is, als je op latere leeftijd een lieve en betrouwbare partner zoekt, dan kun je daarvoor terecht bij Seniorengeluk.be. In deze review komen alle uiteenlopende aspecten van deze datingsite voor oudere vrijgezellen aan bod.

Seniorengeluk

Voordelen:

 • Een duurzame relatie op latere leeftijd
 • Buitengewoon overzichtelijke website
 • Tevens zeer geschikt voor 60plus singles
 • Direct chatten via de datingsite

Nadelen:

 • Vindbaar op diverse partnersites

Seniorengeluk.be, wat is dat voor datingsite?

Seniorengeluk.be is een datingsite, die zich niet uitsluitend op 50plussers richt, maar op alle single senioren, die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. De website is ook daarom zeer geschikt voor vrijgezellen, die de 60 of 70 jaar al zijn gepasseerd. De datingsite heeft een groot aantal eenvoudig te bedienen functies, waar veel senioren van kunnen profiteren. Het is echter wel de bedoeling dat je op deze website op een serieuze manier zoekt naar een nieuwe partner. Er worden dan ook uitgebreide profielcontroles uitgevoerd om de echtheid en de betrouwbaarheid van alle profielen te waarborgen.

Functies van Seniorengeluk.be

Wat je allemaal kunt doen met een account op Seniorengeluk.be lees je hier:

Aanmaken en beheren van je eigen profiel

Jouw profiel is je visitekaartje voor andere senioren, die op zoek zijn naar een relatie. Bij de instellingen van je profiel kun je jouw foto's beheren en nieuwe foto's uploaden. Je kunt je profiel voortdurend aanpassen, zodat dit altijd naar je eigen wensen is opgemaakt. Je kunt je profieltekst zo vaak als je zelf wilt verfijnen, je voorkeuren en zoekwensen instellen, etc. Zo blijft je profiel altijd up-to-date en interessant voor andere leden.

Zoeken

Met de optie Zoeken kun je alle profielen ontdekken, die jou wellicht interesseren, bijvoorbeeld door snel te zoeken met eenvoudige zoektermen, of heel uitgebreid door allerlei interesses en voorkeuren aan te geven. Dat hangt natuurlijk af van waar je op dat moment tijd voor hebt en waar je de beste resultaten van verwacht. Daarnaast kun je zoeken op een bepaald trefwoord als je betalend lid bent, zodat je eenvoudig profielen kunt selecteren van singles, die bijvoorbeeld een bepaalde overeenkomende hobby hebben.

Fotozapper

De FotoZapper is een handige en leuke tool om profielen van andere leden te ontdekken, waar je normaal gesproken niet snel contact mee zou leggen. Je krijgt hier allerlei uiteenlopende profielen te zien, die je direct beoordeelt. Hetgeen je van die singles te weten komt is de leeftijd, naam, locatie en, vanzelfsprekend, de foto. Je maakt vervolgens een keuze uit Ja, Nee of Misschien. Als je Ja kiest en de andere persoon jou ook ziet zitten, dan kun je via de website met elkaar chatten. In dat geval heb je een zogeheten match. Bij Nee krijg je die single niet meer te zien en bij Misschien kun je op een later tijdstip het betreffende profiel nogmaals onder ogen krijgen.

Flirten

Flirten met oudere singles op Seniorengeluk.be kan door middel van het versturen van een knipoog. Dat is een snelle en makkelijke optie om jouw interesse in iemand te tonen. Flirten is dan misschien een vrijblijvende manier om contact te maken, het kan echter wel degelijk het zetje geven, dat iemand nodig heeft om met jou te willen chatten. Als een ander lid met jou heeft geflirt, dan krijg je daar vanzelfsprekend netjes een melding van.

Berichten uitwisselen

Ben jij in iemand geïnteresseerd? Dan hoef je niet te wachten tot je elkaar hebt geliket in de FotoZapper. Je kunt desgewenst ook meteen een bericht sturen. Dat kan via het profiel van de single die jouw interesse heeft gewekt en die persoon krijgt dan een melding dat jij contact hebt gezocht. Mocht je een reactie krijgen, wat natuurlijk te hopen is, dan komt die reactie ook weer terecht in je Berichten.

Chatten

Om iemand (beter) te leren kennen, is het fijn om gebruik te maken van de chat op de website. De chat is een directe, vertrouwde en veilige manier om met elkaar te communiceren. Je hoeft hier nog geen privégegevens voor uit te wisselen. Je moet daarentegen natuurlijk wel tegelijkertijd op de datingsite aanwezig zijn om live met elkaar te kunnen chatten. Als dat niet het geval is, dan kun je beter een persoonlijk bericht sturen.

Inschrijven bij Seniorengeluk.be

Actief meedoen op Seniorengeluk.be is heel makkelijk en kan al heel snel. Klik op de knop Inschrijven om stap voor stap door het proces te lopen. De inschrijving is gemakkelijk en overzichtelijk gemaakt, zodat je - zelfs als je een digibeet bent - er geen problemen mee zult ondervinden. Achtereenvolgens geef je een gebruikersnaam, een wachtwoord en je e-mailadres in. Daarna kies je welke berichten je van de website wilt ontvangen, wat je geslacht is en of je mannen of vrouwen wilt ontmoeten. Vervolgens selecteer je je leeftijd, postuur en woonplaats en upload je alvast een aantrekkelijke profielfoto, zodat je meteen goed van start kunt gaan met je nieuwe profiel.

Aanvullen van je profiel

Nadat je een profiel hebt aangemaakt, kun je dat verder gaan aanvullen en het is aan te raden om dat meteen te doen. Je kunt dan bijvoorbeeld aangeven of je kinderen hebt en wat je opleidingsniveau is. Voor andere leden is dat heel nuttige informatie om direct op jouw profiel te kunnen zien. Alle andere gegevens die je in kunt vullen zie je zodra je op je eigen profielfoto klikt en in het menu dat verschijnt als je op de knop Profiel klikt. Onder meerdere tabbladen kun je nu uitgebreide informatie toevoegen over wie jij bent, wat je leuk vindt en wat voor single je graag zou willen leren kennen via Seniorengeluk.be.

Seniorengeluk.be klantenservice

Op welke wijze je Seniorengeluk.be kunt bereiken en waar het bedrijf gevestigd is zie je hieronder:

Bedrijfsgegevens

Seniorengeluk.be is een datingsite, die ontwikkeld en beheerd wordt door Amazing Bits B.V.

Adresgegevens:
Kerkenbos 1057c
6546 BB Nijmegen
Nederland

Kvk-nummer: 09170750

Bereikbaarheid

Je kunt Seniorengeluk.be bereiken door middel van het contactformulier op de website. Hier voer je je naam en eventueel je gebruikersnaam in. Vervolgens geef je je e-mailadres op, zodat je langs die weg antwoord kunt krijgen op je vragen. Je kunt het de klantenservice nog makkelijker maken door meteen een onderwerp uit de lijst te kiezen. Daarna kun je je bericht typen en jouw bericht verzend je vervolgens door op de knop Versturen te klikken.

Seniorengeluk.be betrouwbaarheid

Een datingsite moet veilig en betrouwbaar zijn, dat staat buiten kijf. Nadere informatie over de veiligheid en privacy van Seniorengeluk.be vind je hier:

Veiligheid

Alle communicatie met deze datingsite komt tot stand via een uitstekend beveiligde verbinding van je internetbrowser. Niemand kan meekijken met de berichten, die jij verstuurt en dat is een flinke geruststelling. Van groot belang is ook de actieve profielcontrole, die ervoor zorgt dat er geen malafide profielen worden aangemaakt. Daardoor is de kans minimaal dat de singles, die je op de datingsite ontmoet, geen goede bedoelingen hebben. Vergeet overigens niet om zelf ook altijd kritisch te blijven!

Privacy

Voor wat de privacy betreft is het goed om te weten dat jouw profiel, zoals jij dat zelf op Seniorengeluk.be hebt gezet, automatisch te vinden is op de zogeheten "partnersites" van deze datingsite. Het gaat daarbij om aanverwante websites, die onder hetzelfde datingnetwerk vallen, het SafeDating Netwerk, waar Seniorengeluk.be onderdeel van is. Op zich is het positief dat dit je meer reacties kan opleveren, maar als je dat liever niet hebt, dan kun je het uitschakelen onder jouw profielinstellingen.

Gebruiksgemak Seniorengeluk.be

Voor veel senioren is het essentieel dat een website eenvoudig te gebruiken is. Bij Seniorengeluk.be blijkt het gebruiksgemak heel goed voor elkaar te zijn. De website is heel overzichtelijk opgezet en je kunt iedere functie, die je wilt gebruiken, snel vinden in het heldere menu. Meteen bij het inschrijfproces is dat al merkbaar, want dat is dankzij de kleine afzonderlijke stappen heel gemakkelijk te doorlopen.

Heeft Seniorengeluk.be een app voor tablet of smartphone?

Van Seniorengeluk.be is (nog) geen dating app beschikbaar. Voor eenvoudig gebruik van de website op een smartphone of tablet is dat overigens niet nodig, want de site is gewoon mobiel beschikbaar, met behoud van alle functionaliteiten. Je profiteert dan ook gewoon van het overzichtelijke en heldere ontwerp van deze datingsite, waardoor het voor senioren één van de beste keuzes is om via een mobiel apparaat te daten.

Wat kun je met een gratis profiel op Seniorengeluk.be?

Een gratis profiel op Seniorengeluk.be is bedoeld om de website alvast te proberen. Je kunt jouw profiel niet alleen online plaatsen en naar je eigen inzicht vormgeven, je kunt ook direct andere profielen zoeken en bekijken. Knipogen om te flirten is eveneens al mogelijk met een gratis profiel, net als het proberen van de FotoZapper. Om daarvan gebruik te maken, moet je wel eerst zelf een foto plaatsen. Alleen dan is jouw profiel zichtbaar voor andere leden.

Voordelen en functies van betaald lidmaatschap

Het spreekt voor zich dat het gebruik van een gratis profiel op Seniorengeluk.be al leuk is, maar het wordt nog interessanter als je een betaald lidmaatschap neemt. De volgende functies komen dan beschikbaar:

 • Aanvullende foto's van een profiel bekijken
 • Onbeperkt de FotoZapper gebruiken
 • Alle FotoZapper-matches bekijken
 • Uitgebreid zoeken, bijvoorbeeld op trefwoorden
 • Persoonlijke berichten lezen en versturen

Prijzen betaald lidmaatschap

Bovengenoemde functies zijn buitengewoon handig en maken de investering in een betaald lidmaatschap absoluut waard, zeker als je serieus op zoek bent naar een relatie. Je kunt kiezen uit een abonnement met verschillende looptijden. Hoe langer de looptijd van een lidmaatschap, hoe voordeliger het per maand is:

 • Een VIP-abonnement van 1 maand kost € 24,99
 • Een VIP-abonnement van 2 maanden kost € 19,99 per maand
 • Een VIP-abonnement van 4 maanden kost € 14,99 per maand

De betaling van je abonnement kan op uiteenlopende manieren. Een veilige en betrouwbare betaaloptie is iDeal, maar je kunt ook diverse creditcards gebruiken of een handmatige overschrijving doen.

Verwijderen profiel op Seniorengeluk.be

Voordat je je profiel op Seniorengeluk.be gaat verwijderen, is het goed om te weten dat je een profiel ook kunt "pauzeren". Jouw profiel wordt dan (tijdelijk) verborgen, zodat je niet door andere leden gevonden of benaderd kunt worden. Jouw profiel blijft echter wel gewoon in stand.

Als je echt alles van de datingsite wilt laten verwijderen, dan kun je inloggen op je profiel en rechtsboven in het scherm op het icoontje van je profiel klikken. Daarna klik je in het menu dat verschijnt op de knop Account. Vervolgens kun je in het tabblad Uitschrijven de benodigde stappen doorlopen.

Een eventueel betaald lidmaatschap wordt automatisch stopgezet, waardoor je nooit ongemerkt blijft betalen.

Heb je ervaring met Seniorengeluk?

Velden met * zijn verplicht
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Dit doen wij om de website te laten functioneren en het gebruik van de website te analyseren. Door op ‘Akkoord’ te klikken of gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina
Akkoord